seven

Badrumsinredning

Inredning till badrummet

Inspireras av inredning från flera olika märken.

Inredning från

INR Iconic Nordic Rooms

Sedan 2017 är Aspen bad en del av nya INR Iconic Nordic Rooms med bibehållen kärlek till möbelhantverket – en genomgående igenkänningsfaktor i alla våra badrumsmöbler, kommoder och tvättställ. Väljer du en av våra kommoder får du en möbel med högsta kvalitet gällande design, innovation och funktion både utvändigt och invändigt. De flesta av våra kommoder kommer med en hög utrustningsnivå som standard. Vill du så lägger du till häftiga och praktiska tillval som ljud och ljus.

INRs kommoder

Samtliga kommoder från INR levereras färdigmonterade, är utrustade med den mycket vatten- och stöttåliga TX-lacken, har mjukstängande lådor från Grass och kommer med 15 års garanti. Beroende på designserie väljer du mellan kommoder med stilrena tvättställ i slitstarkt porslin, Stenkomposit eller de silkeslena kompositmaterialen Corian och Dekton. Filtrera bland våra kommoder på serie, storlek och färg och du har kommit ett stort steg närmare en kommod som passar både dig och ditt badrum. Vilken av våra kommoder väljer du?

 

Besök INR

Inredning från

DuoBad

DuoBad har sedan 20 år tillbaka jobbat med att mixa småländsk möbeltradition med exklusiv design och hela tiden haft fokus på badrum. De har en Småländsk hantverkstradition som i århundraden varit en grund för en framgångsrik möbeltillverkning. Massiva möbler håller i evighet och är en av anledningarna till att vi valt att ha DuoBad som leverantör av badrumsmöbler.

I över 250 år har träden grott och vuxit sig starka till att bli de gedigna ekmöbler som kan finnas i deras sortiment. Eken har härdats i klimatförändringar, naturkatastrofer och skapat ett skydd mot extrem värme, iskalla vintrar, regn och rusk. Därför kan vi lita på deras möbler.

 

Besök Duo Bad

Inredning från

Nordhem

Nordhem är ett familjeföretag från Göteborg som sedan 2004 vuxit på badrumsmarknaden. Med en start på tre handdukstorkar har de idag vuxit till specialister inom området och har Sveriges största sortiment på både badkar och handdukstorkar.

Nordhem har ett stort fokus på detaljer för att skapa det bästa för ditt badrum.

Besök Nordhem