seven

Verktyg och tillbehör

Verktyg till alla tillfällen

Ska du fixa till något på egen hand har vi de rätta och bästa verktygen och tillbehören du behöver.

KGC Verktyg & Maskiner

En fullsortimentsleverantör till oss på Kakelservice. De är alltid nytänkande och kommer med nya idéer inom branschen. De har 70 års erfarenhet med att leverera kvalitetsverktyg inom murning och plattsättning. All försäljning sker via våra återförsäljare som finns representerade över hela landet. Besök deras hemsida för att kolla in hela KGC Verktyg & Maskiners sortiment.

TEBO

Tebo Byggtillbehör utvecklar och marknadsför specialprodukter för professionella hantverkare. De ska erbjuda ett unikt sortiment av högkvalitativa produkter och välkända varumärken för bygg och industri. Sortimentet, tillsammans med en hög servicegrad, gör dem till de självklara valet för såväl återförsäljare som konsument. Besök Tebos hemsida för mer information.

Schönox

Varumärket etablerades i Norden för drygt 15 år sedan efter att ha redan funnits många år i Europa. Med åren har de byggt upp en bred kunskap och kompetens inom produkt- och användningsteknologi. De erbjuder också regelbundet olika typer av vidareutbildning inom olika fokusområden. Besök Schönox hemsida för att se deras sortiment.

mira byggeprodukter

mira är grundat 1959, då man började tillverkningen av färdig produkt till fasadputs. I takt med att byggmetoden ändrades och efterfrågan på fasadputs minskade, utvecklade mira nya produkter till plattsättning, fogning, gjutning och planspackling samt vattentätningsprodukter till våtrum. Läs mer om företaget och produkterna på mira byggprodukters hemsida.

Behöver du vägledning?

Vi hjälper dig med verktyg och tillbehör till ditt projekt.
Välkommen in till vår butik så berättar vi mer.

 

Butiken
Mån-fre –  9:00-18:00
Lördag – stängt
Söndagar – stängt